Papermachekurs

Har du en dröm om att uttrycka dig kreativt men tycker att du inte kan dra ett rakt streck? Vill du prova på att skulptera i material som inte kräver massor av kringutrustning?

Nu har du möjligheten att få grunderna i skulptur med papier maché som basmaterial. Under fem blablakvällar med start den XX ipsum går vi med igenom grunderna i hur man gör en skulptur utifrån din skiss alternativt freebasear fram en form.

När du anmäler dig kommer du få en bekräftelse på att jag fått din anmälan. Om du inte får ett sånt mejl var snäll och kolla din skräppost så mina mejl inte hamnar där.

En faktura på kursavgiften kommer som en pdf till din mejl cirka tre veckor innan kursstart och ska vara betald senast en vecka innan vi börjar. 

2.jpg

Kursen vänder sig till vuxna. Tanken är att du ska komma igång med ditt skapande och hitta din inre kreativitet. Det ska vara enkelt.

Kursstart:
lorem XX ipsum
Tid:
17.30 – 20.30
Plats:
Stora ateljén,
Företagsateljéerna Hallarna
Antal: 8 – 10 pers
Pris:
Testkurs 1000:- ink moms (ordinarie pris 1500:-).

1.jpg
Mitt mål är att det ska vara så enkelt som möjligt att skapa. Ju enklare man håller det desto snabbare kan man komma igång och desto mer inspiration får man.