En härligt avslappnande Målarhelg i Julita

IMG_1653_small.jpg
 
 

Helgen den 26–28 april öppnar vi upp Prästgården i Julita (eller Äsköping för att vara mer exakt) för en avslappnad målarhelg. 

Dörrarna öppnas klockan 15 på fredan. Kom när ni kan och hinner. Nytt för i år är att vi har våra målarplatser i boden. Boden är inte uppvärmd så tänk på att klä dig efter väder och i kläder som tål att smutsas ner. Om vädret tillåter kan man stå utomhus. Nytt är även att vi tänkte köra ett ryggyogapass på kvällen för att mjuka upp våra stela ryggar inför sängdags. Så ta med yogamatta om du vill haka på :)

Vi börjar med att ställa iordning våra målarplatser och den som vill kan börja måla redan på fredan. Vi väljer att köra helgen barn- och bäbisfritt för att du ska få fokusera helt och hållet på dig själv.

Till dig som inte målat förut: kom och var med i en avslappnad och kravfri miljö. Om du vill ha hjälp med att komma loss kommer Sanna varva det fria måleriet med övningar från konstskolan.Vill du måla av en bild så tar du med dig det du vill måla av. Det finns inget krav på att man ska prestera eller ha något att visa upp. Tanken med helgen är att du ska få smaka på din egen kreativitet.

Vi har plats för 10 personer så först till kvarn gäller.

När du anmäler dig kommer du få en bekräftelse på att jag fått din anmälan. Om du inte får ett sånt mejl var snäll och kolla din skräppost så mina mejl inte hamnar där.

IMG_9682.jpg
IMG_1723_small.jpg
IMG_1713_small.jpg