En härligt avslappnande Målarhelg

IMG_1653_small.jpg
 
 

Helgen den 26–28 april öppnar vi upp Prästgården i Julita (eller Äsköping för att vara mer exakt) för en avslappnad målarhelg. 

Dörrarna öppnas klockan 15 på fredan. Kom när ni kan och hinner. Nytt för i år är att vi har våra målarplatser i boden. Boden är inte uppvärmd så tänk på att klä dig efter väder och i kläder som tål att smutsas ner. Om vädret tillåter kan man stå utomhus. Nytt är även att vi kommer köra ett ryggyogapass på kvällen för att mjuka upp våra stela ryggar inför sängdags. Ta med yogamattan om du vill haka på :)

Vi börjar med att ställa iordning våra målarplatser och den som vill kan börja måla redan på fredan. Vi väljer att köra helgen barn- och bäbisfritt för att du ska få fokusera helt och hållet på dig själv.

Till dig som inte målat förut: kom och var med i en avslappnad och kravfri miljö. Det finns inget krav på att man ska prestera eller ha något att visa upp. Om du råkar få med dig en tavla hem som du vill hänga på väggen så är det en bonus. Tanken med helgen är att du ska få smaka på din egen kreativitet. Vi kommer varva det fria måleriet med övningar från konstskolan. Vill du måla av en bild så tar du med dig det du vill måla av.

Vi har plats för 10 personer så först till kvarn gäller.

BRA ATT VETA  Pris för helgen: 900:-/person. I detta ingår målarfärg, penslar, sovplats, mat (tre vegetariska mål om dagen) toapapper och massa kaffe. Kvällsvin och godis får man ta med sig själv. Duk på rulle finns att köpa till självkostnadspris. Allt swishas till Emma som bor i huset. Vill du ha med dig egna pannåer och akrylfärger så kan vi tipsa om att det finns på Clas Olsson eller att beställa på  cchobby.se   Det finns 10 sängplatser och luftmadrasser. Om vi blir många kan man behöva dela rum med en kompis.  Vill man så kan man ta en promenad utmed sjön till Julita Gård eller ta en löprunda på grusväg mellan åkrarna.

BRA ATT VETA Pris för helgen: 900:-/person. I detta ingår målarfärg, penslar, sovplats, mat (tre vegetariska mål om dagen) toapapper och massa kaffe. Kvällsvin och godis får man ta med sig själv. Duk på rulle finns att köpa till självkostnadspris. Allt swishas till Emma som bor i huset. Vill du ha med dig egna pannåer och akrylfärger så kan vi tipsa om att det finns på Clas Olsson eller att beställa på cchobby.se

Det finns 10 sängplatser och luftmadrasser. Om vi blir många kan man behöva dela rum med en kompis.

Vill man så kan man ta en promenad utmed sjön till Julita Gård eller ta en löprunda på grusväg mellan åkrarna.


När du anmäler dig kommer du få en bekräftelse på att jag fått din anmälan. Om du inte får ett sånt mejl var snäll och kolla din skräppost så mitt mejl inte råkat hamna där.

IMG_9682.jpg
IMG_1723_small.jpg
IMG_1713_small.jpg